Workshops
Foto workshop Waar word je blij van ii.j
Blij

Herken je dat je energie wegvloeit naar allerlei dingen die 'moeten' of routineklussen die nooit af zijn? Wanneer je dan even een moment voor jezelf hebt, ben je al snel geneigd om op de bank te ploffen en doelloos naar de tv te staren. Dit geeft je dan wel even rust, maar het 'voedt' je niet. Het is juist in drukke tijden belangrijk om dingen te blijven doen die je energie geven. Zo voorkom je dat je uitgeblust raakt... 

 

De workshop 'Waar word je blij van?' helpt je om te kijken naar wat jou energie geeft. Je maakt je eigen visuele inspiratiebron; wat past bij jou en wat vind jij belangrijk in het leven? Het werken met positieve beelden geeft energie. Het nabespreken van de beelden aan de hand van de 'beeldtaal' geeft verdieping en inzicht.

Duur

 

2,5 uur

 

Kosten

EUR 49,50 [incl. 21% BTW]

 

Maximaal 4 deelnemers

Workshop
Waar word je blij van?
Blue collage_bewerkt.jpg
Hart

Herken je dat je dagen gevuld zijn met to do lijstjes en afspraken? Je bent de hele dag druk in de weer, maar hebt geen tijd om goed voor jezelf te zorgen. Je laat jezelf steeds meer in de steek, verliest energie en weet soms niet eens meer wat je nou zelf zou willen of nodig hebt. 

Bij deze workshop sta je eerst stil bij jezelf. Wat is belangrijk voor jou? Wat inspireert jou? Waar verlang je naar?

Meestal zul je om dit te kunnen bereiken, eerst iets moeten veranderen. Want door te doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg... 

Dit proces ga je in beeld ervaren. Waar verlang je naar? Daarna word je begeleid en uitgedaagd om iets anders te doen, dan dat je deed. 

Dit zal je mooie en waardevolle inzichten geven. 

Duur

4 uur

Kosten

EUR 69,95,- [incl. 21% BTW]

Maximaal 2 deelnemers

Workshop
Ik verlang zo naar ...
Ecoline fantasiedier II.jpg
Creatief

Vind je het leuk om je creativiteit een boost te geven? 

Of wil je even uit je hoofd en ontspannen bezig zijn?

Dan kun je een creatieve workshop doen bij SKEP & ontdek. 

Duur

 

1 uur

 

Kosten

EUR 19,95 [incl. 21% BTW]

 

Maximaal 4 deelnemers

Workshop
Ontdek je creativiteit